Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #61743
    Kristiana White
    Participant
    Premium Member

    Your response: Hi Kristiana,

    At first, sorry for the late reply, we had holidays. Every time we request the login URL you sharing the staging site access where the issue does not appear, please share the login URL for the issue website to check for the issue. On the staging site, everything works fine and we cant define the issue.

    Kind Regards

    My response: Are you saying you see a video playing at http://www.sisterlysuggestions.com when you visit? Can you please send me a screen share I have had 4 people in multiple regions test it.

    Please watch the video here it appears you are not clear on the issue. The video stopped playing randomly and my most recent post is not live though it’s pinned to the top and published and showing on staging it will not show on the live site after deploying.

    https://www.loom.com/share/9ecfbe339ea74e9dbdc6ffd26023ea91

    #61763
    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Kristiana,

     

    No, we said that after we requested login access to check for the issue from the back and you shared access details for the staging site and on the staging site header video works. Please share the login URL for this website: https://sisterlysuggestions.com/

     

    Kind Regards

    #61773
    Kristiana White
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #61778
    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Kristiana,

     

    We don’t know how strange this case is but here the video we recorded: https://nimb.ws/4BS9EC

    We checked your website and the header section displays video without any issue.

    We think that the temporary issues are related to your caching plugin, any way I will redirect this topic to the developer’s board again and they will check.

     

    Kind Regards

    #61863
    Kristiana White
    Participant
    Premium Member

    Hi,

    Can you tell me what happened to the search button then? That seems to be happening just as the video issue is. It appears on the staging site but the search option doesn’t deploy and show on the live site: https://www.loom.com/share/f248918699f447a8a7d7dbf28f6ceb31

    #61906
    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Kristiana,

     

    The link you shared responded with a 404 error, please share a screenshot of the issue, try to use imgur.com/ipload

     

    Kind Regards

     

     

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.